ANNE-GREET LIST

” Ik, Anne-Greet List word als kunstenaar ge├»nspireerd door de manieren waarop mens, dier en plant zijn eigen weg gaat, ieder in eigen energie. Ik vind dit boeiend, maar ook verbazend, wanneer ik zie hoe de mens voorbij intu├»tie naar doelen streeft en onverschillig kan zijn in wat men met de aarde doet.

Voor verschillende  evenementen en kunstroutes in het land ben ik gevraagd een installatie te maken.  In deze installaties zijn energiestromen te zien, neergezet door middel van verf op plastic, maar ook installaties van touw. Gaan deze energiestromen een samenwerking aan of blijven deze juist op zichzelf staand?  Ze betrekken je in een andere wereld of is het toch deze wereld? ”

Workshops

” Met het werken met verf, papier en afval wil ik de maker en toeschouwer  zijn/haar ervaringswereld laten vergroten, nog dierbaarder laten zijn. Elke handeling  brengt meer veranderingen teweeg dan je van te voren dacht.. Welkom in deze wereld! Duik in de wereld van kleuren, materialen en texturen, ervaar al het mooie in elke handeling die je verricht!

We kunnen veel digitaal, maar dat brengt met zich mee dat we de vaardigheden van onze handen, ambacht al meer kwijtraken.  Gewoon aan het werk met je handen, je hoofd even ontspannen en kijken wat er ontstaat en daarop reageren. ”

Energiestromen

De mens; het superroofdier
De kosmos, flora en fauna overweldigen hem
Alle sapstromen verschillen, maar beinvloeden elkaar,
Het is magisch om het geheel te mogen ervaren,
De verandering nabij
De magie die blijft.

60×80 acryl op doek 2019

Voor meer informatie over Anne-Greet en haar werk verwijzen wij u door naar haar website.