Praktische informatie

Algemeen

Het evenement is open van 13.00 – 18.00u. De entree is gratis. Voor sommige programmaonderdelen moet je je inschrijven ivm een maximaal aantal.

Er bevinden zich toiletten in de Batterij aan den Sloterweg.

Spatje regen? Dan kun je een poncho halen bij de informatiebalie

Eten & Drinken

Op het plein van de batterij kun je een limonadebar vinden, waar ook (gratis) koffie en thee te verkrijgen is. Ook zal er een worsttruck staan. Hier kunnen ook de vegetariƫrs zich lekker maken voor een broodje (vega) worst. Alleen te betalen met PIN.

Covid-19

Wij proberen ons als organisatie zo goed mogelijk aan de maatregelen te houden mbt Covid-19. Wij verwachten dat jullie hierin zelf ook verantwoordelijkheid nemen. Heb je klachten of is iemand in jouw omgeving positief getest? Blijf dan thuis en laat je testen.

Op verschillende plekken op het terrein van GinDS kun je je handen desinfecteren. Houdt je gelieve aan het maximaal aantal mensen dat is aangegeven per locatie. Een groot deel van het evenement vindt buiten plaats, maar een klein deel ook binnen.

De overheid heeft bekend gemaakt dat vanaf 25 september de anderhalve meter niet langer verplicht is. In plaats daarvan moet er een check plaatsvinden van de coronapas alvorens er toegang verleend wordt. Dit geldt met uitzondering van de doorstroomlocaties zoals musea. Wij scharen deze expositie onder de doorstroomlocaties. Reserveren is niet noodzakelijk

Bereikbaarheid

DaarGinDS 2021 ligt aan de Geniedijk. Het hart van het evenement is bij de Batterij aan den Sloterweg. Verderop gelegen aan de dijk liggen atelierbunkers en opslagruimtes, waar ook programma is.

GinDS is goed te bereiken per trein. Station Hoofddorp is op 10 minuten lopen van de locatie. Houdt er rekening mee dat de locaties een eindje lopen uit elkaar liggen. Ben je goed ter been? Dan is het een leuke wandeling bovenop de dijk. Met de rolstoel zijn de locaties goed te bereiken over het fietspad. Handigst is natuurlijk als u de eigen fiets meeneemt!

Let op! Er is vrijwel geen parkeergelegenheid bij GinDS. Wij raden aan om met het ov te komen of per fiets.